Effektiv friskvård ger färre sjukdagar

Effektiv friskvård är en investering som ger avkastning i form av färre sjukdagar och personal som mår bättre.
 

Hälsoprofilbedömning

Vi börjar med att göra en hälsoprofilbedömning av var och en i er personal och följer upp denna med åtgärdsprogram. Detta får positiva effekter både i form av förbättrat hälsotillstånd och ökad trivsel, både på arbetet och på fritiden. Personal som mår bra och trivs är bra för företaget. Vi berättar gärna mer om hur Hälsoprofilbedömningen är uppbyggd när vi träffas. Då går vi in på hur personalen och företaget kan dra nytta av metoden. Ni kan förvänta er både snabba och mer långsiktiga förbättringar, handfasta råd och tips och motiverande samtal om livsstilsförändringar.
 

Digerdöden

Konsekvenser av stress har kallats vår tids digerdöd. Stress – framförallt negativ- leder till att många personer får svårt att hinna med sina liv. Säljkonferensen krockar med dagishämtningar, familjens önskemål och krav rimmar ibland dåligt med de krav och förväntningar som finns på jobbet.

Vi ordnar kurser för att hantera stress och för att få ihop livspusslet. Låt oss få berätta mer om stresshanteringskurser vid ett personligt möte. Skicka ett mail på petra@salubis.se eller ring 0707-467171, så bokar vi tid för ett möte.

Förebyggande hälsovård

Salubis arbetar med hälsa och friskvård. Vi erbjuder arbetsgivare möjlighet att få friskare personal, och personal som mår bättre. Framförallt personal som har färre sjukdagar. Salubis arbetar med förebyggande insatser inom hälsoområdet och vi utarbetar friskvårdsprogram efter era krav och behov.